Tickets to a rock concert cost $32.50 each for school choir 54 tickets for the Saturday concert and 33 tickets for the Sunday concert how much did 54 tickets for the Saturday concert and 33 tickets for the Sunday concert how much do you know choir do you know for the tickets?
in Other Math Topics by

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Anti-spam verification:
To avoid this verification in future, please log in or register.

1 Answer

If I understand the question correctly, 54+33=87 tickets were sold. The total cost of the tickets would be 87×32.50=$2,827.50. On Saturday the tickets cost 54×32.50=$1,755.00. On Sunday the tickets cost  33×32.50=$1,072.50.

by Top Rated User (716k points)

Related questions

Welcome to MathHomeworkAnswers.org, where students, teachers and math enthusiasts can ask and answer any math question. Get help and answers to any math problem including algebra, trigonometry, geometry, calculus, trigonometry, fractions, solving expression, simplifying expressions and more. Get answers to math questions. Help is always 100% free!
84,491 questions
89,401 answers
1,998 comments
8,080 users