Anne  bought 4 umbrellas and 2 hats and spent between $40 and $60.  Each umbrella cost the same amount.Each hat cost the same amount.  The price of a hat is $8.00.  What is the least amout Anne could have spent on a umbrella?  What is the most Anne could have spent on an umbrella?
asked Mar 10, 2015 in Word Problem Answers by anonymous

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Anti-spam verification:

To avoid this verification in future, please log in or register.

1 Answer

1... hat kost 8$ & umbrella=dont no

2... bi 4 brella & 2 hats

3...40$ < kost < 60$

2 hats=8*2=16$

if kost=40$, umbrella=40-16=24$, so 4 brella=24$ impli 1 brella=6$

if kost=60$,  umbrella=60-16=44$, so 4 brella=44$ impli 1brella=11$
answered Mar 10, 2015 by muneepenee
Welcome to MathHomeworkAnswers.org, where students, teachers and math enthusiasts can ask and answer any math question. Get help and answers to any math problem including algebra, trigonometry, geometry, calculus, trigonometry, fractions, solving expression, simplifying expressions and more. Get answers to math questions. Help is always 100% free!
78,526 questions
82,365 answers
1,903 comments
63,405 users